Usluge

Projektiranje i proizvodnja elektroničkih uređaja

Odnosi se na kompletnu uslugu projektiranja i razvoj hardwarea i softwarea za bilo koju vrstu elektroničkih uređaja za upravljanje i automatizaciju procesa.

Izrada i održavanje web stranica

Odnosi se na kompletnu uslugu izrade web stranica koja uključuje izradu dizajna, izradu web stranica, hosting (e-mail + web), administraciju i svako daljnje održavanje i eventualne izmjene nakon postavljanja.

 Izrada i održavanje web aplikacija

Odnosi se na izradu svih vrsta web aplikacija potpuno prilagođenih Vašim željama i potrebama, izrada nestandardnih odn. "custom" aplikacija prema dogovoru i ostalo.

 Izrada i održavanje desktop aplikacija

Odnosi se na izradu svih vrsta desktop aplikacija potpuno prilagođenih Vašim željama i potrebama, izrada nestandardnih odn. "custom" aplikacija prema dogovoru i ostalo.

 Projektiranje i izrada mreže

Odnosi se na osmišljavanje nove mreže i svih njezinih dijelova, postavljanje komunikacijskih ormara, kabliranje, adaptacija i nadogradnja postojeće mreže i ostale intervencije vezane uz mrežnu infrastrukturu.

 Instalacija mreže

Odnosi se na instalaciju mreže, servera, radnih stanica, mrežnih switcheva, routera, UPS-ova, printera i ostale mrežne opreme.

 Konfiguriranje mreže

Odnosi se na konfiguraciju mrežnih servisa, konfiguracija servera i ostalih komponenti potrebnih za potpunu funkcionalnost mreže.

 Administracija mreže

Odnosi se na održavanje kompletnog informatičkog sustava, administraciju funkcionalnosti mreže, rješavanje problema, izrada sigurnosnih kopija (backup), instalacija i konfiguracija dodatne mrežne opreme i drugo.

 

Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte