Pravne napomene i uvjeti korištenja
Uvjeti korištenja

Pristanak na primjenu Općih uvjeta korištenja
Tvrtka EKO PLAM d.o.o. cijeni vašu zainteresiranost za naše proizvode, usluge i korištenje stranice www.ekoplam.hr. Pristupom stranici www.ekoplam.hr potvrđujete da pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja, kao i na njihove pravne učinke.

Podaci o proizvodima i uslugama
Svi podaci objavljeni na stranici www.ekoplam.hr namijenjeni su isključivo za osobnu upotrebu. Tvrtka EKO PLAM d.o.o. ulaže svakodnevne napore kako bi stranice www.ekoplam.hr održao funkcionalnim, kako bi sve prikazane informacije bile što preciznije, potpunije i pouzdanije, ali nije odgovoran za povremeno nefunkcioniranje servisa, niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije. Tvrtka EKO PLAM može napraviti promjenu prikazanih cijena bez prethodnih obavijesti.

Prava intelektualnog vlasništva
Cjelokupan sadržaj stranice www.ekoplam.hr u potpunosti je izrađen i predstavlja intelektualno vlasništvo tvrtke EKO PLAM d.o.o. Korištenje prikazanih podataka i sadržaja dopušteno je samo za osobne potrebe registriranih korisnika stranice www.ekoplam.hr. Izričito je zabranjeno reproduciranje, mijenjanje, kopiranje ili distribuiranje bilo kojeg podatka koji je prikazan na stranicama www.ekoplam.hr, bez prethodnog pisanog odobrenja tvrtke EKO PLAM d.o.o.

Pravo promjene funkcionalnosti i sadržaja
Tvrtka EKO PLAM d.o.o. u svrhu unaprjeđenja usluge zadržava pravo promjene funkcionalnosti i sadržaja stranice www.ekoplam.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti.

Izjava o privatnosti

Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Prilikom posjeta stranice www.ekoplam.hr naš internet poslužitelj automatski pohranjuje vašu IP adresu, internet stranicu s koje nas posjećujete, trenutno otvorenu stranicu te datum i duljinu Vaše posjete. Osobni podaci pohranjuju se samo ako ih vi dobrovoljno ponudite u kontekstu registriranja ili prijave na stranicu www.ekoplam.hr.

Uporaba i objavljivanje osobnih podataka i specifikacija svrhe
Tvrtka EKO PLAM d.o.o. će rabiti vaše osobne podatke upisane u vašem korisničkom profilu samo u svrhu tehničke administracije, obrade i upravljanja korisnicima, anketiranja o proizvodima i marketingu i to samo u mjeri koja je neophodna u pojedinom slučaju. Objelodanit ćemo vaše podatke vladinim upravnim tijelima samo u slučajevima u kojima to zahtijeva zakon. Mi obvezujemo naše djelatnike i posrednike da poštuju povjerljivost i vašu privatnost.

Sloboda izbora
Namjera nam je koristiti vaše podatke kako bismo vas izvijestili o našim proizvodima i uslugama i ako je to moguće, zatražiti i vaše mišljenje. Naravno, vaše sudjelovanje je posve na dobrovoljnoj osnovi. U slučaju da niste suglasni, u svakom trenutku nas možete o tome izvijestiti kako bismo shodno tome mogli blokirati uporabu vaših podataka.

Sigurnost
Tvrtka EKO PLAM d.o.o. rabi tehničke i organizacijske mjere sigurnosti kako bi zaštitio podatke koje mi kontroliramo od slučajnog ili namjernog manipuliranja, gubitka, uništavanja ili pristupa neovlaštenih osoba. Neprestano usavršavamo naše sigurnosne postupke sukladno raspoloživosti novih tehnologija.

Pravo na informacije
Na temelju vašeg zahtjeva, tvrtka EKO PLAM d.o.o. će vas pismenim putem izvijestiti koji vaši osobni podaci su pohranjeni kod nas kako je to i propisano zakonom. Ako su ti podaci neispravni, usprkos našim nastojanjima da prikupimo točne i aktualizirane podatke, mi ćemo ih ispraviti na vaš zahtjev.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: 

INFORMACIJE SADRŽANE NA OVOJ INTERNETSKOJ STRANICI WWW.EKOPLAM.HR PREDSTAVLJENE SU "ONAKO KAO ŠTO JEST", SAMO ZA VAŠU OSOBNU UPOTREBU, BEZ NAVODA ILI JAMSTVA TOČNOSTI ILI CIJELOSTI INFORMACIJA ILI JAMSTAVA BILO KAKVE VRSTE, UKLJUČUJUĆI BILO KAKVO PRETPOSTAVLJENO JAMSTVO KVALITETE, TRŽIŠNE KONKURENTNOSTI, ODGOVARANJA ODREĐENOJ SVRSI ILI NEPOVREDE AUTORSKUH PRAVA. TVRTKA EKO PLAM D.O.O. NI U KOJEM SLUČAJU NIJEDNOJ STRANI NE ODGOVARA ZA IZRAVNE, NEIZRAVNE, SLUČAJNE, POSEBNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE NASTALE ZBOG UPORABE OVE INTERNETSKE STRANICE WWW.EKOPLAM.HR ILI OSLANJANJA NA BILO KOJU INFORMACIJU ILI MATERIJAL KOJI SU DOSTUPNI PREKO OVE STRANICE WWW.EKOPLAM.HR SERVISA ILI NEKE DRUGE STRANICE POVEZANE HIPERPOVEZNICOM KOJA UKLJUČUJE, ALI NIJE OGRANIČENA NA, ŠTETE NASTALE ZBOG GUBITKA ZARADE, PREKIDA POSLA ILI GUBITAK PODATAKA, ČAK IAKO JE TVRTKA EKO PLAM D.O.O. IZRIČITO SAVJETOVANA O MOGUĆNOSTI TAKVIH ŠTETA, U NAJŠIRIM OKVIRIMA KOJE DOPUŠTA ZAKON.